Selecteer een pagina

ContacZ

Wij leveren exclusief aan optiekzaken en contactlenspraktijken in Nederland en België. Contactlenzen van ons zijn volledig internetvrij en onderscheidend door de mogelijkheid van een private label op de disposable contactlenzen.

ContacZ is opgericht door René Zwanenburg vanuit de gedachte om in een steeds sneller veranderende optiekmarkt onderscheidende producten internetvrij , tailor made en onder private label aan te bieden.
Samen met u een lange termijn visie uitstippelen voor uw optiekzaak en/of contactlenspraktijk is één van de missies van ContacZ.

Waar staat ContacZ nog meer voor ?
Wij komen na wat we beloven. Onze hoge kwaliteitsproducten worden op tijd bij u geleverd en met het allerhoogste servicelevel.

Wie is René Zwanenburg?
Mijn carrière ben ik begonnen als opticien maar ik heb ook gewerkt als optometrist en contactlensspecialist. Dit heb ik gedaan bij een particuliere keten alsook als bij een particuliere optiekzaak in midden hoog segment . Vanuit de optiekzaak heb ik 10 jaar geleden de switch gemaakt naar de industrie. Hier heb ik gewerkt als accountmanager en heb mezelf met name verder gespecialiseerd in de sales en account management Daarnaast gaf ik ook aanpas technische adviezen en ondersteuning.

Samen delen en realiseren van de lange termijn visie van uw optiekzaak en of contactlenspraktijk, groeien in volume en omzet en samen als partners succesvol zijn, ook daar sta ik voor en ben ik naast leverancier ook een ervaren gedegen sparringspartner.

Geven van commerciële en verkooptrainingen aan medewerkers is hier onderdeel van. Graag kom ik dan ook met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

ContacZ Consultancy

Groeien in volume en omzet. Hoe levert de verkoop van lenzen u meer op ? Hoe kan een controle efficiënter ? Hoe zorgt u ervoor dat de klant bij u blijft en bijvoorbeeld niet op internet lenzen gaat bestellen.? Hoe voorkom ik drop outs ? Waarin kan ik mij onderscheiden ? Hoe zorg ik voor een snellere omloopsnelheid en komt mijn klant op tijd. Hoe kunnen we samen een succesvolle lange termijn strategie maken. Samen als partners succesvol zijn. Het geven van commerciële en verkooptrainingen aan de medewerkers is hier onderdeel van.

Graag maak ik een afspraak met u om samen te kijken hoe we dit in uw optiekzaak of praktijk kunnen realiseren. U kunt per mail rene.zwanenburg@contacz.nl of telefoon 06 4634 7968 contact met mij opnemen.